INICI       |       HISTÒRIA      |      PRODUCTES      |      CONTACTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 NOTICIES

 

CATALÁ CASTELLANO

 

 

 

 

 

 

 Entitats  col·laboradoressMULTIRISC INDUSTRIAL

Un incendi destrueix una fàbrica de plàstics a Parets del Vallès (Barcelona)

Un incendi declarat en una indústria situada a Parets del Vallès i dedicada a la fabricació de components termoplàstics ha destruït per complet aquesta fàbrica, d'uns 2.000 metres quadrats.
L' incendi es va originar en una zona del pati exterior de l'empresa en la qual s'acumulaven palets amb sacs de plàstic.
AGÈNCIA EFE (16/05/14)

 

ESTALVI / PENSIONS

La Seguretat Social pagarà l'extra amb el Fondo de Reserva

El secretari d'Estat de la Seguretat Social, va admetre ahir que caldrà recórrer al fons de reserva per abonar la paga extra de les pensions. Va comentar que encara que la recaptació està millorant, encara no és suficient per assumir les dues pagues extres, per la qual cosa caldrà seguir recorrent als estalvis de molts anys.

LA VANGUARDIA  (19/06/2014)


COMUNITATS

Desallotjats 40 veïns per un incendi en un edifici de La Seu d'Urgell

Els Bombers de la Generalitat desallotgen a una quarantena de veïns per un incendi en uns baixos d'un edifici del carrer Salòria de La Seu d'Urgell.

 AGÈNCIES Lleida (29/11/12) 

 

LLAR

Cada minut es produeixen a Espanya 12 sinistres de llar, la qual cosa s'eleva a cinc milions al final d'any

Tenint en compte que al nostre país hi ha 25 milions d'habitatges, el nombre d'incidències és considerable, ja que afecten a una de cada cinc, generant la tercera part de les reclamacions que es produeixen al món assegurador.
Els accidents es produeixen de manera impredictible, quan l'usuari menys s’ho espera, per la qual cosa en la majoria dels casos és gairebé impossible anticipar-se a ells.

(19/04/2014) 

RESPONSABILITAT CIVIL / FLOTES

L'11 de juliol de 1978, un gravíssim sinistre vial va afectar la zona costanera que queda entre Sant Carles de la Ràpita i Alcanar, al sud de Tarragona. Un camió cisterna carregat en una refineria de Tarragona amb propilè liquat va explotar mentre passava per davant del Càmping els Alfaques i va incendiar la zona de manera instantània, 215 persones van morir. Va ser el sinistre més greu de la història d'Espanya relacionat amb el transport de mercaderies perilloses.